Благодарствено писмо
03/12/2012
 

                                           До Директора

                                                        на МБАЛ „Пловдив"

                                                   Д-р Аргир Аргиров

 

Благодарствено писмо

 

Г-н Директор, с настоящето писмо искам да изкажа голяма  признателност и благодарност към всички работещи в МБАЛ" Пловдив" и най- вече към екипа  на Отделение по кардиология начело с д-р Чомполова.

Благодаря на колектива от Отделение по кардиология, който не само с голяма прецизност уточни заболяването ми, но и притежава изключителна човещина и съпричастност към болката на пациента.Лекари, медицински сестри и санитарки се грижиха много добре за мен по време на престоя ми в отделението и искам да заявя категорично, че от първия до последния ден никой от тях работещите там не е споменал, нито намекнал думата „пари". Нека всички да знаят, че въпреки постоянното говорене по медиите за лекарски грешки Вие в МБАЛ"Пловдив" имате много добри лекари,  който са отдали живота си да помагат на хората. Прекланям се пред труда на тези хора и тяхното хуманно отношение.Думите са малко да изразя своето възхищение към тях.

Пожелавам здраве, сили и много успехи в професионален и личен план на д-р Копаранова, д-р Димитрова, старша медицинска сестра Паскова и целия екип на Отделение по кардиология.

Благодаря им за всичко.

 

                                                                                               С уважение:

                                                                                               Иванка Янакиева

Прочетете още новини свързани с "МБАЛ - Пловдив" АД

 
Последни новини