Седмица безплатни прегледи в Инвазивна кардиология към „УМБАЛ-Пловдив
15/05/2024

Седмица безплатни прегледи в Инвазивна кардиология към „УМБАЛ-Пловдив“

 

На 17 май, по повод Световния ден на за борба с хипертонията, екипът на Инвазивна кардиология в „УМБАЛ-Пловдив“ ще предостави на всички свои пациенти, които посетят отделението, специални информационни материали за рисковете от високото кръвно и препоръки за здравословен начин на живот. Ще им подарим и минерални води с лого на отделението, казаха медици.

А от 20 до 23 май кардиолозите ще проведат Седмица на отворените врати, в която ще преглеждат безплатно от 11,30 до 13,30 ч. Консултациите ще се извършват след предварително записване при Десислава Христозова на тел: 032/905-419. И в тази седмица ще има подаръци за пациентите, казаха от отделението.

Ще се радваме, ако на преглед дойдат не само хора, които са диагностицирани с хипертония, но и други, защото обичайно установяването на повишено артериално налягане става случайно, при домашно измерване или при преглед по друг повод, коментираха инвазионисти.

Отделението но Инвазивна кардиология всяка година се включва в кампаниите по повод Световния ден на за борба с хипертонията с разнообразни инициативи.

 
Последни новини