ПРЕССЪОБЩЕНИЕ
21/12/2011
 

Дядо Коледа гостува в детското отделение на МБАЛ „Пловдив"

 

Истински празник бе днес в детското отделение на Многопрофилната болница за активно лечение „Пловдив". Малките пациенти  бяха се събрали около празничната елха в очакване на Дядо Коледа. Първо при малчуганите дойдоха Гоце и Кокорко, които разказаха на дечицата интересна приказка за джуджетата Веселушко, Работливко и Сърдитко. Куклите сякаш оживяха и предизвикаха радостните възгласи и аплодисменти на децата.

Всички заедно извикаха Дядо Коледа и той пристигна с голям чувал с подаръци. Извини се, че понеже е стар е забравил да пусне снега, но пък за сметка на това има много изненади за послушните дечица.

Коледният празник в детското отделение в МБАЛ „Пловдив" вече е традиция. То се организира всяка година от ръководството на болничното заведение. Днес гости на тържеството бяха заместник-кметът на Пловдив Розалин Петков, кметът на район „Северен" Ральо Ралев, общинският съветник д-р Димитър Христозов. На празника присъстваха още изпълнителният директор на МБАЛ „Пловдив" д-р Аргир Аргиров, ръководителят на детското отделение д-р Анеса Георгиева, главната сестра на болницата Елена Симеонова, много родители и гости.

 

Прочетете още новини свързани с "МБАЛ - Пловдив" АД

 
Последни новини