"Първи грижи за новороденото“ в online формат
29/06/2020

 
 
 
 

Изцяло online ще се проведе безплатният курс "Първи грижи за новороденото", организиран от фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ Пловдив.

Виртуалната практическа лекция с началника на Отделението по неонатология д-р Диана Аргирова е насрочена за 30 юни 2020 г., вторник, от 14 до 16 ч. А новият онлайн формат на курса дава възможност да се включат бъдещи родители от цялата страна.Майките и татковците ще се научат от нея как да къпят и хранят правилно своето бебе, как да се грижат за неговата кожа, както и много други интересни и важни подробности, които ще им помогнат да се чувстват напълно подготвени за появата на новия член на тяхното семейство.

За да се включат очакващите своето дете в онлайн изданието на курса, е необходимо да потвърдят своето присъствие на email: [email protected] или на телефон 0885 764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа „За деца и родители”- Пловдив.

 

Организаторите заявиха, че са решили да проведат курса дистанционно, тъй като интересът към курсовете от страна на бъдещите родители е много голям. Те са заявили, че от практическите лекции научават как да полагат грижи за бебетата си. 
 
Последни новини