Д-р Диана Аргирова и д-р Семра Халил - лектори на „Форум бременност и детско здраве“ на 6 октомври
03/10/2019

 

 

 


Двама специалисти от “УМБАЛ-Пловдив” - д-р Диана Аргирова, началник на отделението по неонатология, и акушер-гинекологът д-р Семра Халил, ще вземат участие в най-престижното  събитие в областта на майчиното и детско здраве -„Форум бременност и детско здраве“ . Това е третото издание на здравната дискусия, която ще се проведе на 6 октомври от 10 до 18 ч. в зала „България“ на Международния панаир в Пловдив.

Що е то кенгуру грижа и повече за ползите от ефекта „кожа в кожа“ ще разясни д-р  Аргирова. Тя ще сподели, от колко време се прилага методът в „УМБАЛ-Пловдив“, и какви са резултатите от него. „За“ или „против“ приема на медикаменти по време на бременността, и къде се крие същността на проблема, ще говори д-р Семра Халил.

„Форум бременност и детско здраве“ ще даде възможност на младите семейства да се срещнат с доказани медицински специалисти от Пловдив, от които да получат полезна и подробна информация за проследяването на бременността и грижите за детето.


Форумът е с безплатен вход и се организира от водещия здравен сайт Puls.bg, който е част от Investor Media Group. Мисията му е част от каузата на медията да помогне на бъдещите и настоящи родители в целия процес около бременността, раждането и грижата за детето.

 

 
Последни новини