„Форум бременност и детско здраве“ гостува отново в Пловдив
02/09/2019

 

 


На 6 октомври Puls.bg ще проведе за трета поредна година най-престижното събитие за бъдещи и настоящи родители в града под тепетата

 


Най-престижното специализирано събитие в областта на майчиното и детско здраве „Форум бременност и детско здраве“, което тази година отбеляза десетото си юбилейно издание, разширява обхвата си още повече и ще се проведе за пръв път в морската ни столица Варна, а след това и традиционни ще гостува в градът под тепетата - Пловдив. Форумът е безплатен за всички посетители и се организира от водещия здравен портал Puls.bg от пролетта на 2013 г. Целта му е да продължи цялостната мисия на медията, като скъси дистанцията между пациентите и медиците, давайки възможност на младите семейства да се срещнат с водещи български специалисти и да получат достоверна информация директно от тях.


 


„През пролетта над 1000 души посетиха десетото юбилейно издание на „Форум бременност и детско здраве“ в София, което ни показа, че все повече млади семейства имат нужда да се говори открито по всички теми за бременността, раждането и грижите за детското здраве. Чрез форума даваме трибуна за отговор на техните въпроси и се стараем да изведем заедно най-правилните стратегии за грижа за детето и семейството, съобразени с най-новите  тенденции. В същото време стремежът ни е, както чрез форума, така и чрез класацията ни „Специалистите, на които имам доверие“, да покажем, че в системата на нашето здравеопазване работят всеотдайни медици, които са спечелили доверието на своите пациенти неведнъж“, сподели главният редактор на Puls.bg и модератор на събитието Румяна Тасева.


 


На 6 октоври, в зала България на Международен панаир Пловдив по покана на Puls.bg на подиума на „Форум бременност и детско здраве“ ще говорят водещи специалисти от региона.


 


Теми и акценти в това издание ще бъдат


  • Здрави и активни по време на бременността

  • Прием на медикаменти и бременност

  • Информирани решения по време на бременността

  • Дирижирано/водено от акушер-гинеколога раждане - ползи и рискове

  • Съхранение на стволови клетки – застраховка за бъдеще

  • Какво е кенгуру грижата

  • Как да обзаведем детската стая безопасно и практично

  • Психология на детето и семейството


 


Специално за всички бъдещи и настоящи родители във Варна ще има изложение, на което ще могат да намерят качествени продукти и услуги, свързани с грижата за детето, за които може да се консултират с експерти на място.
 
В края на събити
ето ще има томбола с прекрасни награди, а през целия ден ще има много приятни изненади.


Повече подробности за програмата на „Форум бременност и детско здраве“ на 6 октомври в Пловдив ще откриете на events.puls.bg/plovdiv/, където може да се регистрирате безплатно за посещение. За всичко ново около форума, следете фейсбук страницата https://www.facebook.com/ForumBremennost/ и Puls.bg на  www.puls.bg.


 


Събитието е с подкрепата на Селена Целс, Future Health, Aptamil, Compass Invest.


 


Институционални партньори на „Форум бременност и детско здраве“ са УМБАЛ "Пловдив" и УМБАЛ „Свети Георги“.

 

 
Последни новини