Демонстрация „Първи грижи за новороденото“ в УМБАЛ-Пловдив
27/02/2019

 

 

Екипът на Центъра за обществена подкрепа "За деца и родители" в Пловдив към фондация "За Нашите Деца" и УМБАЛ-Пловдив имат удоволствието да поканят майки и татковци на безплатна среща-демонстрация „Първи грижи за новороденото“.

Тя ще се проведе на 1 март 2019 г., в петък, от 17 ч. в заседателната зала, която се намира на първия етаж на болницата /Пловдив, бул. България 234/.

Началникът на отделението по неонатология д-р Диана Аргирова ще покаже как се къпе бебето и какви грижи се полагат за кожата на новороденото. Известният неонатолог и педиатър ще запознае аудиторията с правилата за хранене. Ще научите още интересни и важни подробности, защото организаторите познават трудностите, с които родителите се сблъскват и искат да им бъдат полезни. В края на срещата ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени въпросите около традиционните и новите практики за отглеждане на новородени.

За да помогнат на майките и татковците от фондация "За Нашите Деца" са подготвили и подарък за присъстващите - Книжка за майката и бебето.

Необходимо е предварително записване за участие на: тел. 032/ 943 444 или 0885 /764 838. Лице за контакт е Стела Александрова, социален работник към Център за обществена подкрепа "За деца и родители" – Пловдив.

Прочетете още новини свързани с "УМБАЛ - Пловдив" АД

 
Последни новини