Поздравителен адрес за лекарите от "УМБАЛ-Пловдив" придобили специалност декемврийска сесия 2018 г.
10/01/2019

 

 

 


         ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС


 


за лекарите от “УМБАЛ – Пловдив”  придобили специалност


през декемврийска сесия 2018 г.


 


            Уважаеми колеги,


         Поздравявам ви с придобиването на специалност през декемврийската сесия на 2018 г. Медицината не е обикновено образование, което трябва да се завърши, за да се придобие специалност, тя е усещане, дълг и начин на живот. Ето защо вярвам, че всички ние сме го направили с ясното съзнание, че се грижим ежедневно и всеотдайно за здравето на нашите съграждани, въпреки трудностите, с които се сблъскваме и въпреки саможертвите, които неминуемо правим.


Пожелавам ви здраве, силен дух, професионални успехи и признателни пациенти!


 


Д-р Атанас Йончев – лекар, акушерство и гинекология в отделение по акушерство и гинекология. Завършва медицина  в МУ - Пловдив. Специалност “Акушерство и гинекология” придобива декемврийска сесия 2018 г. В “УМБАЛ – Пловдив” работи от 2015 г.


Д-р Тина  Здравкова – лекар, образна диагностика в отделение по образна диагностика. Завършва медицина в МУ – Пловдив. Специалност “Образна диагностика” придобива 2018 г. В болницата работи от 2017 г.


Д-р Гергана Вълчева – лекар, гастроентерология в отделение по гастроентерология. Завършва медицина в МУ – Пловдив. Специалност “Гастроентерология” придобива 2018 г. В болницата работи от 2013 г.


Д-р Никола Миленкович– лекар, анестезиология и интензивно лечение в ОАИЛ. Завършва медицина в МУ – Пловдив. Специалност “Анестезиология и интензивно лечение” придобива 2018г. В болницата работи от 2012 г.


Д-р Цветелина Каменова– лекар, анестезиология и интензивно лечение в ОАИЛ. Завършва медицина в МУ – София. Специалност “Анестезиология и интензивно лечение” придобива 2018г. В болницата работи от 2011 г.


Д-р Никола Михайлов– лекар, урология в Клиника по урология. Завършва медицина в МУ – Пловдив. Специалност “Урология” придобива 2018 г. В болницата започва работа   2013 г.


Д-р Божидар Митев– лекар, УНГ болести в отделение по УНГ болести. Завършва медицина в МУ – Пловдив. Специалност “УНГ болести” придобива 2018 г. В болницата работи от 2014 г.


 


 


Д-р Аргир Аргиров


Изп. директор “УМБАЛ – Пловдив”

 

 

Прочетете още новини свързани с "УМБАЛ - Пловдив" АД

 
Последни новини