23 декември 2010
23/12/2010

Дядо Коледа изненада с подаръци малките пациенти
на МБАЛ „Пловдив”

 

Много усмивки и празнично настроение цареше днес в Детското отделение на МБАЛ „Пловдив”. И тази година ръководството на здравното заведение спази традицията и изненада с коледно тържество и подаръци малките си пациенти. Меце и Кокорко забавляваха малчуганите и им изнесоха куклено представление, за което бяха бурно аплодирани.

Разбра се, че тази година всички деца са слушали много и за това на празника в МБАЛ „Пловдив” пристигна Дядо Коледа. Белобрадият старец бе посрещнат с много възгласи от малките пациенти, а той ги зарадва с подаръци и лакомства.

С този празник искаме да създадем настроение сред децата и техните родители и малко да ги разсеем, защото все пак те се намират в лечебно заведение, заяви изпълнителният директор на болницата д-р Аргир Аргиров.

В Детското отделение на МБАЛ „Пловдив” в момента има 45 пациенти. Годишно през него минават над 5000 деца, около 3000 от тях престояват в болницата за различен период от време в зависимост от заболяването, информира началникът на отделението д-р Анеса Георгиева.

От своя страна изпълнителният директор на МБАЛ „Пловдив” д-р Аргир Аргиров пожела на целия екип на здравното заведение и на всички пациенти преди всичко здраве и дядо Коледа да им донесе това, което те си пожелаят.

 
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
 
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
Дядо Коледа в МБАЛ
 
 
Последни новини