Безплатна лекция за бъдещи родители
11/02/2016

МБАЛ “ Пловдив” АД и Центърът за обществена подкрепа “За деца и родители” на фондация “За Нашите Деца”, организират безплатна среща-демонстрация  за бъдещи родители “Първи грижи за новороденото”.

Курсът ще се проведе на 6.02.2016 г. в заседателната зала на МБАЛ “Пловдив”, ет. 1, от 10.30 ч. В рамките на обучението  д-р Диана Аргирова – началник Отделение по неонатология ще даде съвети на бъдещи и настоящи родители как да се грижат по-добре за своите новородени.

Основни теми ще бъдат къпането, правилното хранене и грижата за кожата на бебето,  придружени  от демонстрация на неонатолога д-р Аргирова.

Желаещите могат да се запишат за участие на: тел: 032/ 943 444 или               0879/ 943 442, Тюляй Юмук – социален работник -  "Превенция на изоставянето" към Център за обществена подкрепа "За деца и родители" - Пловдив. Центърът за обществена подкрепа „За деца и родители” в Пловдив към фондация “За Нашите Деца” е създаден през октомври 2010 г. Той е пространство за социална, здравна и психологическа подкрепа за семейства.

 

още новини свързани с "МБАЛ - Пловдив" АД

 
Последни новини