60 годишен юбилей МБАЛ Пловдив АД

 

Футболен турнир

На 15 ноември 2012 г. се организира турнир по футбол по случай 60 - годишнината на лечебното заведение. Участваха 4 отбора - на болница "Пловдив", на УМБАЛ "Св. Георги", болница "Св.  Мина" и на Медицинския университет. Победител в турнира бе тимът на МБАЛ Пловдив АД. 

Кръгла маса 

На 20 ноември с кръгла маса и дискусия за съхранението на човешките ресурси в здравеопазването се откриха двудневните тържества, посветени на годишнината.

Тържествен водосвет

Празникът продължи на 21 ноември
в Деня на християнското семейство, с водосвет в обновения параклис на
болницата.

Тържествено събрание

Тържественото събрание се състоя в Новотел Пловдив. Приветствия поднесоха представители на Министерство на здравеопазването, на изпълнителната власт и бивши директори на болница "Пловдив". Изпълнителният директор д-р Аргир Аргиров връчи грамоти на дългогодишни служители за приноса им в развитието на лечебното заведение.

 

Коктейл

След събранието присъстващите  бяха поканени в зала "Бендида" на коктейл. Всеки имаше повод да си спомни за хубавите неща в годините назад.

Празнична вечеря

За служителите на болницата бе организирана празнична вечеря, изпълнена с много настроение и танци, с невероятния глас на Валя Балканска и с огромна торта и шампанско.

назад